Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless

Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless

Sennheiser Momentum 4 Wireless

 



Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless postavile su novi standard za sofisticirano slušanje u hodu svojom iznimnom kvalitetom zvuka. Novom adaptivnom tehnologijom smanjenja buke i izuzetnom udobnošću donose iskustvo bežičnog slušanja koje se do sad moglo samo zamišljati. Uz sve to pružaju i impresivnih 60h trajanja baterije, dok sustav drivera promjera 42 mm, inspiriran standardom audiofilskih slušalica, pruža sjajnu dinamiku i jasnoću.

 

 

Sennheiserova sljedeća generacija adaptivnog smanjenja buke automatski se prilagođava okolini, omogućavajući da slušatelj zadrži apsolutno najbolji dojam glazbe čak i u bučnim okruženjima. Unatoč tome, ponekad je korisno imati veću svijest o vanjskim zvukovima - na primjer, kada morate razgovarati s drugima bez skidanja slušalica ili želite ostati svjesni okoline na prometnoj ulici. U tom slučaju možete uključiti način propusnosti jednostavnim dodirom kako biste čuli vanjske zvukove putem mikrofona ugrađenog u slušalicu. S obzirom na to da svatko ima svoj način percipiranja zvuka, također je moguće prilagoditi zvuk pomoću ugrađenog EQ-a putem aplikacije „Sennheiser Smart Control“. Također, zahvaljujući kompatibilnosti s Bluetoothom 5.2 i automatskom odabiru najboljeg dostupnog audio kodeka, osigurano je besprijekorno bežično slušanje.

Bilo da se radi o telefonskom razgovoru s prijateljima, sudjelovanju u poslovnim sastancima ili korištenju neke vrste glasovnog asistenta, MOMENTUM 4 Wireless omogućuje izuzetno prirodne razgovore. Mikrofonski sustav s digitalnim obradama signala koristi 2 mikrofona na svakoj školjci slušalice. U slučaju razgovora u prirodi, napredno smanjenje šumova vjetra osigurava visokokvalitetno snimanje glasa i automatsko suzbijanje buke vjetra za jasnije razgovore.

Elegantni dizajn ovih slušalica savršeno kombinira iznimnu udobnost i uglađeni stil. Za cjelodnevnu upotrebu bez umora, ove slušalice kombiniraju lagano tijelo s vrlo udobnom podstavljenom trakom za glavu i duboko podstavljenim jastučićima za uši. Istovremeno, mehanizam niskog trenja omogućuje lako podešavanje veličine slušalica bez stvaranja viška pritiska na glavu. Sklopivi dizajn također je udoban prilikom nošenja oko vrata i lako se može smjestiti u priloženu „hard-case“ futrolu dok ste u pokretu.

S izvanrednim vijekom trajanja baterije do 60 sati i mogućnošću brzog punjenja koje omogućuje dodatnih 6 sati slušanja u samo 10 minuta, pruža zabavu tijekom dugih sesija slušanja i putovanja na velike udaljenosti.

Moramo naglasiti kako je svaka interakcija s ovim slušalicama olakšana, a svaka potreba predviđena: Pametni sustav pauziranja zaustavlja reprodukciju kada se slušalice skinu ili spuste na vrat i nastavlja kada se ponovno stave na uši, tako da slušatelj nikad neće propustiti dio pjesme. „Auto On/Off“ u tom slučaju uključuje odnosno isključuje slušalice nakon 15 minuta ne korištenja kako bi štedio energiju dok nisu u upotrebi. Površina školjke osjetljiva, ali ne i preosjetljiva na dodir u kombinaciji s glasovnim i zvučnim uputama čini kontrolu glazbe, poziva i glasovnih asistenata intuitivnom i vrlo lakom za snalaženje.

Specifikacije:

Povezivost: Bluetooth 5.2 & 3,5 mm TRRS

Frekvencija prijenosa: 2,402 MHz do 2,480 MHz; GFSK, π/4 DQPSK / 8 DPSK

Podržani profili: A2DP, AVRCP, HFP

Podržani kodeci: SBC, AAC, aptX, aptX adaptive

Princip zvučnika: dinamički

Promjer zvučnika: 42 mm

Frekvencijski raspon: 6Hz do 22kHz

Osjetljivost: 106 dB SPL (1 kHz / 0 dB FS)

THD: <0,3% (1 kHz / 100 dB SPL)

Impedancija: Aktivna 470 ohma / Pasivna 60 ohma

Vrsta aktivnog suzbijanja buke: „Hybrid Adaptive ANC“

Princip mikrofona: MEMS

Frekvencijski raspon mikrofona: 50Hz do 10kHz

Broj mikrofona: 4

Trajanje baterije: 60h

Vrijeme punjenja: ~2h

Vrsta baterije: Litij-ionska 700mAh

Način punjenja: USB-C

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave.