Ulica Grada Vukovara 52D, Zagreb

YAMAHA AUDIO HiFI sistemI

Yamaha je jedan od najpopularnijih i najinovativnijih proizvođača HiFi audio sistema komponenti već više od tri desetljeća. Ne tako davno započinju stvarati nove kategorije kućnih kina  i sada nude širok asortiman proizvoda za svaki budžet i namjenu. Njihovi top proizvodi su najsofisticiraniji u svijetu  i većina istih komponenti se koristi u  top proizvodima kao i u cjenovno prihvatljivim sistemima.

Yamaha razvija proizvode i tehnologije kao nitko drugi zato što je kompanija kao ni jedna druga. Najveći je proizvođač muzičkih instrumenata u svijetu, a također je poznata kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača motocikala. Kompanija vodi glazbene škole po cijelom svijetu i ima odjel  audio akustike za dizajniranje koncertnih dvorana.  Štoviše, dizajnira i proizvodi svoje LSI mikroprocesore –  najsofisticiranije mikroprocesore za elektroničke instrumente i audio komponente. Sva ova stručnost pokazuje se u dizajniranju i proizvodnji audio komponenti koji reproduciraju glazbu s istim „Natural Sound“ prirodnim zvukom kao što ga imaju prepoznatljivi Yamaha klaviri i drugi instrumenti.

Za najbolje uživanje u glazbi i filmu, posjetite jedine njihove dobavljače u Hrvatskoj – Nove Boje Zvuka u Zagrebu i odaberite Yamaha sistem.