SENNHEISER HIFI SLUŠALICE

Mi iz Sennheisera smo znanstvenici zvuka. Mi smo umjetnici zvuka, pretvaramo zvučne valove u električne signale, digitalne signale natrag u analogne za postizanje čistog užitka slušanja. Naše slušalice i mikrofoni stalno šire zvučne granice, neumornim istraživanjem perifernih područja savršenog zvuka.

Kvaliteta zvuka, udobnost nošenja i stil života su temelji našeg djelovanja. Slušalice za privatne korisnike, audiologija i telekomunikacijski proizvodi su naš posao. Naš strateški cilj je oblikovati budućnost audio industrije. Budući da znamo kako se savršeni zvuk može snimati, znamo kako se može i savršeno reproducirati. Naša inteligentno dizajnirana oprema krajnje je udobna i jednostavna za korištenje. Mi obraćamo pozornost na najsitnije detalje.

Što nas motivira

Naši najzahtjevniji kupci su ljubitelji glazbe u luksuznom sektoru – čistunci i perfekcionisti sa strastvenom ljubavlju prema detaljima. Visok standard udobnosti nošenja, minimalna razina vibracija i vjernost detaljima u frekvencijskim rasponima koji zapravo leže izvan granica praga ljudskog sluha – to su neki od zahtjeva naš “audiofila”. Mi smo postižemo te visoke standarde na dnevnoj bazi zahvaljući našom strastvenom predanošću izvrsnosti.

Uspješni smo jer smo postavili tempo inovacija i inzistiramo na kvaliteti i izvrsnosti.

Izvrsnost može uspjeti samo ako imate savršenu momčad. Sennheiser sa oko 2000 zaposlenika u 90 zemalja širom svijeta radi kao tim u stalnom nastojanju da ispuni ovu obećanja. Za više od 60 godina, ime Sennheiser stoji za najvišu kvalitetu proizvoda i riješenja prilagođenih u svim područjima snimanja, prijenosa i reprodukcije zvuka.

Asortiman proizvoda obuhvaća slušalice, mikrofone, bežične mikrofone, monitoring sustave, konferencijske i informacijske sustave, kao i zrakoplovstva i audiologijske proizvode.

 

‘We are shaping the future of the audio industry, based on our history, our culture of innovation and our passion for excellence.’

‘We aim to add to the value of our company sustainably and permanently.’

‘Sennheiser is an international company. Our company reflects the cultural variety of the markets we serve.’

sennheiser hifi slušalice