SKU: N/A.
Kategorija: .

Yamaha TSX-B235D

2,790.00 Kn

Smireni dizajn, opuštajući zvuk.

Mekani, zaobljeni oblik i gornja ploča od prirodnog drva daju YAMAHI TSX-B235D dašak mira i topline. Uživajte u glazbi s CD-a, USB-a ili pametnog telefona preko Bluetooth-a na bilo koji način koji želite, i u bilo koje vrijeme. Audio i interijer u savršenoj harmoniji: mirno opuštajuće iskustvo. Obožavati ćete mekani, prirodni izgled TSX-B235. Gornja površina je ravna prirodna drvena ploča, pogodno za čuvanje naočala ili druge osobne opreme. Uređaj je opremljen sa dva USB porta-jedan za reprodukciju glazbe, jedan za namjensko punjenje. Oba izlaza mogu se koristiti za punjenje uređaja čak i kada je uređaj isključen. Dizajn je lijep i funkcionalan.

Kvalitetna Bluetooth® reprodukcija

Bluetooth kompatibilnost pruža bežičnu reprodukciju glazbe pohranjene na pametnom telefonu ili tabletu. Štoviše, TSX-B235D podržava aptX® i AAC za beskompromisnu punu propusnost audia preko Bluetooth-a. Posljednje, ali ne i najmanje važno, NFC kompatibilnost omogućuje brzo, automatsko uparivanje uređaja za krajnju jednostavnost.

Donesite glazbu još bliže uz namjenski App

Rad uređaja je jednostavan. Uz Yamaha slobodnu DTA CONTROLLER aplikaciju, vaš pametni telefon ili tablet postaje sofisticirani daljinski upravljač, što vam daje potpunu kontrolu nad snagom, volumenom, tonom i čitavim nizom drugih funkcija sa intuitivnim lako upravljanim zaslonom.

Očisti
Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja

Specifikacije: 
Bluetooth: Verzija/Profil: Verzija 2.1+EDR / A2DP 
Audio Codec: SBC, AAC, aptX® 
Maksimalni Komunikacijski Rang: 10 m / 38 ft. 10in. 
NFC: Da 
CD: Audio CD, MP3, WMA 
USB: MP3, WMA 
Tuner: FM, DAB, DAB+ 
Tvornička Memorija: FM x 30, DAB x 30 
Ulazni Terminal: 3.5 mm STEREO mini jack 
Alarm: Alarm, Snooze, Sleep 
Jedinica Zvučnika: Dual 8cm full-range driver 
Maksimalna Izlazna Snaga: 15 W + 15 W (6 ohms, 1kHz, 10%THD) 
Dimenzija (Š x V x D): 370 x 110 x 234 mm; 14-5/8” x 4-3/8” x 9-1/4” 
Težina: 3.9kg; 8.6 lbs. 
Boje: Bijela, Crna