TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: N/A.
Kategorija: .
Oznaka:

Yamaha R-S202D + Dali Spektor 2 Bundle

490.00  (3,691.91 kn)

Yamaha RS-202D

Hi-Fi prijemnik koji sadrži izvanrednu kvalitetu zvuka i čist dizajn po kojem je poznata Yamaha. Pruža Bluetooth® kompatibilnost i DAB / DAB + tuner za uživanje u digitalnim radio emisijama.

 

DALI-SPEKTOR 2

Povećana površina 51/4 woofera i 25mm visokotonac povećavaju cjelokupne razine zvuka, čineći savršeni izbor za veće prostorije koje zahtjevaju kompaktne zvučnike. SPEKTOR 2 zvučnici će također biti idealni kod kluže u bilo kojoj surround poziciji za još bolje iskustvo kućnog kina.

DALI SPEKTOR 2 većeg unutarnjeg volumena od SPEKTOR 1 zvučnika, donosi posebno jaku bas izvedbu. Kako bi se napravio zvučnik koji je cjenovno prihvatljiv, a pruža toliko visoku razinu Hi-Fi performanse, nije samo bilo potrebno uložiti svo iskustvo, nego je bilo potrebno provesti sate i sate u slušaonici, poboljšavanje dizajna drajvera i ostalih komponenti za audio savršenstvo.

Kompaktni zvučnik SPEKTORT 2, sa svojim nešto manjim rođakom, zvučnikom SPEKTOR 1, idealni su za montiranje na zid, policu ili u stajaćoj poziciji.

Kao i svaki drugi DALI zvučnik, SPEKTOR 2 dizajniran je prema fundamentalnim akustičkim i elektro-akustičkim principima, te snažnoj vjeri kako će Vas čistoća i autentičan, iskren zvuk približiti potpunom koncertnom iskustvu.

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja
SEZONSKI BUNDLE🎁😎
𝐃𝐀𝐋𝐈 𝐢 𝐘𝐀𝐌𝐀𝐇𝐀 SEZONSKI BUNDLE 😎👌!
𝐘𝐀𝐌𝐀𝐇𝐀 𝐑𝐒-𝟐𝟎𝟐𝐃 + 𝐃𝐀𝐋𝐈 𝐒𝐏𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑 (bilo koji zvučnik iz SPEKTOR serije).
Ponuda traje do 15.2.2023 ili do isteka zaliha.