TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorije: , , .

Van den Hul The Waterfall Hybrid RCA 1m

176.00  (1,326.07 kn)

Ovo je vrlo zdravo križanje između dva naša najcjenjenija audio kabela: D – 102 III HYBRID i INTEGRATION HYBRID. Njegova svestranost omogućuje mu da djeluje kao uravnoteženo međusobno povezivanje i kao kabel mikrofona ili glazbenog instrumenta.

 

Više-žilni Fusion Technology vodiči. To znači da ima atomsku strukturu nalik na staklo poput nekristalne smrznute tekućine i da nema međustaničnih granica, što je razlog broj jedan za dodatnu zvučnu oštrinu i harmonične strukture u metalnim kablovima.
Visoko je zaštitna od intenzivne uporabe. Takve posljedice poput unutarnje deformacije materijala ili pomaka mogu dovesti do zrnatog i agresivnog zvuka. Provodnici Fusion tehnologije sprečavaju ovo.
Hibridna tehnologija znači da su vodiči ugrađeni u vodljivi sloj koji sadrži naš Linear Structured Carbon ®. Primijenjen u signalnim vodovima kabela i oklopom, L. S. C. podiže kvalitetu i performanse s dodatnom mehaničkom i kemijskom zaštitom; sprječava da statički električni naboji nastaju uslijed pomicanja kabela ili drugih dinamičkih naprezanja (mikrofonija) i dodatno poboljšavaju zaštitni faktor i faktor zaštite od buke.
Naoružan moćnim troslojnim oklopom. Omogućuje savršeno odbijanje kablovskih presjeka i maksimalni otpornost na radiofrekvenciju i druge elektromagnetske smetnje u vašim audio signalima.
Snažna i vrlo fleksibilna jakna izrađena je od hrapavog i tvrdog rublja HULLIFLEX ®. Pruža vrhunsku mehaničku i kemijsku zaštitu što osigurava vrlo dug životni vijek.
Unatoč ogromnoj količini tehnologije upakovanoj unutra, WATERFALL HYBRID je debljine samo 7,0 mm i dovoljno fleksibilan da može raditi kao kabel mikrofona ili glazbenih instrumenata.
Ukratko, WATERFALL HYBRID je sjajna sondirajuća veza koja će trajati cijeli život. Osvježavajuće je tekućina i ulijeva se čistoćom i prskajućom dinamikom! …

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja