REGA PLANAR 2

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

REGA PLANAR 2

617.16  (4,649.99 kn)

Novi Planar 2 razvijen je u protekle dvije godine zajedno s nedavno objavljenim Planarom 3. Sadrži potpuno novu RB220 ručicu koja je puna novih revolucionarnih rješenja.

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja

Novi motor od 24v, s niskom razinom buke, postolje od laminiranog akrila, novoprojektirani središnji ležaj i još mnogo toga. Svaka značajka ovog inovativnog novog gramofona dizajnirana je tako da iz vaše kolekcije vinila izdvoji maksimalnu količinu informacija i detalja.

Ručica
Sadrži potpuno novu RB220 koja je prepuna novih revolucionarnih značajki.
Uključujući novo ultra nisko trenje, Rega je dizajnirala po narudžbi kuglične ležajeve s nultim hodom, smještene u potpuno novom, tvrđem i laganom kućištu ležaja, koje je razvijeno s novom automatskim “biasom”, negirajući potrebu da korisnik postavi “bias”, čineći ga gotovo potpuno “Plug and play”, osim jednostavnog balansiranja ručice. Novo kućište također uključuje integriranu kopču za ruku i koristi najnoviju Reginu prilagođenu aluminijsku cijev za ruke.

Ležaj
Planar 2 ima novi 11 mm samoosiguravajući mesingani ležaj koji nudi poboljšano prianjanje i manje naprezanja na ležaju sprječavajući prijenos potencijalne energije.

Postolje
Postolje od laminiranog akrilnog sloja visokog sjaja, tvrđi i znatno poboljšani izgled s ergonomskipostavljenim prekidačem za napajanje. Dva dostupna završna finiša: sjajna crna i sjajna bijela

Motor
Novi motor s niskim nivoom buke od 24v, niskim vibracijama i novi PCB.

Ploča
Novo float staklo ‘Optiwhite’ 10mm – Poboljšana preciznost tanjura.

Preoblikovana stopala
Novi poboljšani sklop stopala za povećanje stabilnosti i smanjenje prijenosa vibracija.

Carbon MM zvučnica
Isporučuje se standardno na svim Planar 2 gramofonima za jednostavnu praktičnost pri uključivanju i reprodukciji.

Poklopac motora
Saintegriranim hlađenjem.

Dodatni štitnici poklopca/postolja
Isporučuju se kako bi se spriječilo stvaranje tragova na postolju i kako bi izgledao bolje.