Klipsch Theater Pack 5.0.4.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Kategorija: .

Klipsch Theater Pack 5.0.4.

582.65  (4,389.98 kn)

Kino sustav koji kombinira akustičku tehnologiju poznate Reference serije s Dolby Atmos tehnologijom kako bi vam pružio impresivan, više-dimenzionalni sustav koji možete upariti s vašim omiljenim A / V prijemnikom.

 

Nema na zalihi

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja

POVEZITE SVOJE FILMOVE, GLAZBU I IGRE NA NOVE VISINE
Moderne tehnologije zvučnika idealne za pružanje najupečatljivijeg doživljaja slušanja Dolby Atmos® od 360°. Savršen za filmove, TV, glazbu i igre, ovaj sustav ne samo da isporučuje surround zvuk prema slušatelju, već također reflektira zvuk sa stropa kanalima s diskretnom visinom za pružanje impresivnog iskustva.

SLJEDEĆA GENERACIJA KOMPATIBILNA
Bilo da razmišljate o nadogradnji televizora, igraće konzole ili streaming računa, ovaj kino sustav nudi nevjerojatno impresivan i realan audio doživljaj, bez obzira na sadržaj.

UGRAĐENI ZVUČNICI ZA LIFT
Svaki zvučnik kino sustavu ima Dolby Atmos kanal visokih performansi integriran u svaki satelit.

90 ° X 90 ° TRACTRIX® ROG
Ekskluzivna tehnologija Tructrix sirene i aluminijski visokotonci isporučuju najimpresivniji vrhunski odziv i veće prostranstvo, poboljšano snimanje i snažnu dinamiku. Time se proizvodi najčišći i najprirodniji zvuk.

ALUMINIJSKI DVINJERI LINEARNOG PUTNOG VJEŠANJA (LTS)
Linearni ovjes za hod minimizira izobličenja za poboljšane, detaljne performanse. LTS visokotonci zaštitni su znak referentnih serija proizvoda, što ih čini jezgrom nekih od najboljih zvučnika na svijetu.

PREDAN BAKAR IMG WOOFER
Ugrađeni grafitni (IMG) niskotonci iznimno su lagani, a istovremeno iznimno kruti - nude izvanredan niskofrekventni odziv s minimalnim lomom i izobličenjem membrane.

DIZAJN DUALNE LUKE
Dizajn s dva ulaza nudi poboljšani zvuk i niskofrekventni odziv za impresivne bass performanse iz svake pojedine komponente.

KOMPAKTAN, MODERAN IZGLED
Kompaktni dizajn nudi pravu izvedbu kućnog kina bez žrtvovanja životnog prostora u unutrašnjosti. Elegantna estetika s apsolutnom trajnošću koja se bez problema integrira u svaki dekor.