Dali Stand M-601

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: N/A.
Kategorije: , .

Dali Stand M-601

369.00  (2,780.23 kn)

Stalak M-601 doista je elegantno rješenje. Čvrsta staklena ploču koja osigurava stabilnost, posebno dizajnirani stup postolja završava obojenom gornjom pločom od željeza.

Staklena ploča debljine 12 mm dizajnirana je za dodavanje stabilnosti i jačine stalku. Podesivi šiljci olakšavaju izravnavanje stalka čak i u debelom tepihu. Ako koristite CONNECT stalak M-601 na podu od drva ili pločica, isporučeni meki gumeni odbojnici osiguravaju savršeno odvajanje.

Dizajnirani aluminijski stup sadrži unutarnje podupiranje, što dodaje stabilnost i pomaže pri razbijanju unutarnjih stojećih valova. To čini cijeli stalak jakim, krutim i uzemljenim. Čuvajući ga bez rezonancije i tvoreći savršenu platformu za vaš zvučnik.

Stup za postolje također sadrži sustav za upravljanje kabelima. Ulazna rupa od 20 mm u sredini staklene ploče omogućuje pristup stupu postolja i završnoj rupi odmah ispod gornje ploče. To vam omogućuje potpuno skrivanje kabela zvučnika od pogleda.

Ukupna visina postolja M-601, uključujući šiljke, je 615 mm, čime je vaš zvučnik savršeno u skladu s visinom uha kada sjedite.

Stalak je dostupan u crnoj i bijeloj boji. Osim toga, dolazi bez logotipa što ga čini savršenim za bilo koju marku zvučnika. DALI logotipi su uključeni u kutiju.

Napomena: Stalak M-601 optimiziran je za upotrebu sa zvučnicima RUBICON 2 C i CALLISTO 2 C, budući da je sustav za upravljanje kabelima sada prilagođen utikaču standardnih kabela za napajanje.

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja
Dimensions With Base (HxWxD) [mm] 615 x 260 x 320 (incl. spikes)
Accessories Included Adjustable Spikes
DALI Logo Badge
Anti-slip & Adhesive Pads
Rubber Bumpers
Weight [kg] 6.0