TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: N/A.
Kategorije: , , .
Oznaka:

Dali Katch

396.84  (2,989.99 kn)

DALI KATCH

DALI KATCH je Bluetooth zvučnik na baterije.
Umotan u elegantno zaobljeno masivno kućište sa posebno razvijenim upravljačkim programima koji isporučuju audio signal s unutarnjeg digitalnog pojačala.
Jednostavno povezivanje putem Bluetootha i mogućnost uživanja u poboljšanoj kvaliteti zvuka Apt-X ako je podržano. DALI KATCH također podržava analogni ulaz putem mini priključka.
Znajući da ćete na put ponijeti DALI KATCH, uključili smo i USB izlaz za punjenje kako bi vam telefon ili tablet bili napunjeni dok slušate vašu omiljenu glazbu.

 

Dostupan u rasponu boja, DALI KATCH elegantno će se uklopiti u svako okruženje. Integrirana kožna traka za nošenje olakšava i prenošenje DALI KATCH-a, a čvrst dizajn čini sigurnim.

 

DALI KATCH je prijenosni zvučnik i može se u svim situacijama. Kako bi se osigurao najbolji mogući rezultat u svim scenarijima, DALI KATCH ima dva audio profila. Jedan je optimiziran za linearniji i neutralniji frekvencijski odziv, savršen za većinu situacija slušanja. Drugi dodaje toplinu i savršeno će funkcionirati kada slušate glazbu u većim prostorijama ili za glazbu kojoj treba malo više basa.

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja

Specifikacije
Frekvencijski odaziv (+/-3 dB) [Hz]: 49 - 23,000
Maksimalni SPL [dB]: 95
Crossover frekvencija [Hz]: 2300
Ulazi: 3.5mm mini jack
Izlazi: USB punjenje (5V/1A)
Dimenzije (VxŠxD) [mm]: 138 x 268.5 x 47