TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: N/A.
Kategorije: , , .
Oznaka:

Dali Fazon Sat

299.00  (2,252.82 kn)

DALI FAZON SAT

FAZON SAT je dvosmjerno dizajniran satelitski zvučnik koji sadrži 4½ ”mid / woofer s konusom od drvenih vlakana i povečani visokotonac od 28 mm meke kupole s moćnim neodimijskim magnetnim sustavom. Zvučnici dijele istu tehnološku platformu kao i hvaljeni zvučnici iz serije MENTOR i IKON.

 

Opremljen zidnim nosačem koji se okreće za 360 stupnjeva, FAZON SAT nudi fleksibilnu i inovativnu funkciju „Twist‘ n ‘Tilt“. Zvučnik možete precizno nagnuti vodoravno i okomito; nagnite ga gore ili dolje, zakrenite ga na bilo koju stranu, pa čak i montirajte naopako.

 

Zvučnici se isporučuju s prikladnim stalkom za stol za jednostavno postavljanje na TV stol, policu za knjige itd. Elegantno i zakrivljeno tijelo kučišta kombinacija je lakiranog aluminija visokog sjaja i kompozitnog materijala za pregradu. Površina pregrade obrađena je gumenim premazom za gladak i elegantan dodir. Zaštitna mrežica koja skriva i štiti zvučnike i pregradu, drži se na magnetima – što omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje bez vidljivih znakova pričvršćivanja klinova na mrežici.
Jednostavni i elegantni satelitski zvučnici.

Dostupne boje:

Crna

Bijela

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja