TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
SKU: N/A.
Kategorije: , , .
Oznaka:

Dali Fazon Mikro Vokal

199.00  (1,499.37 kn)

FAZON MIKRO VOKAL

Istinski Hi-Fi zvuk zaista može biti u malom i elegantnom dizajnu. Sa svojim zakrivljenim lakiranim aluminijskim kučištem visokog sjaja, presvučenim kompozitnom prednjom pregradom i pripijenom zaštitnom mrežicom, ultra kompaktni FAZON MIKRO savršeno se uklapa u bilo koju dnevnu sobu.

 

Ovaj kompaktni zvučnik izrađen je od poznate DALI tehnologije, ujedno i zaštitnog znaka, niskotonca sa drvenim vlaknima i visokotonca s mekanom kupolom. Niskotonac od 4″ isporučuje preciznu, detaljnu i dinamičnu zvučnu reprodukciju glazbe ili zvuka filma, a izuzetno snažan dizajn kučišta osigurava da zvučne i mehaničke rezonancije gotovo da i ne postoje. Izuzetno lagani mekani visokotonski zvučnik od 20 mm omogućuje FAZON-u MICRO da pruži bogato detaljan srednji opseg i proširi visoke frekvencije i izvan zvučnog raspona.

 

Kao središnji dio 5.1 surround sustava, radeći u stereo postavkama ili djelujući kao stražnji zvučnici s bilo kojim drugim modelom FAZON, FAZON MIKRO uvijek će iznenaditi i oduševiti slušate li glazbu ili gledate film. FAZON MIKRO pravi je Hi-Fi u vrlo malom pakiranju.

 

Zidni nosač

Genijalni višenamjenski nosač omogućuje jednostavno postavljanje na zid i FAZON MIKRO i FAZON VOKAL zvučnika. Blisko postavljanje na zid ne samo da izgleda dobro, već također povećava basove.

Jednostavni terminali zvučnika čine spajanje kabela jednostavnim i osiguravaju čvrstu i optimalnu vezu koja s vremenom neće popustiti.

 

Dostupne Boje:

 

Dostupne Boje:

BLACK – LACQUER

WHITE – LACQUER

Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja