Ulica Grada Vukovara 52D, Zagreb

Musical Fidelity je uvijek dizajnirao nevjerojatna jaka pojačala, slijedeći svoje uvjerenje da nikad ne možete imati previše snage.

Sada pod austrijskim vlasništvom i suradnji s Pro-Ject Audio Systemom, isporučuje se M8xi,  on nudi ogromnih 550 W – što uvelike nadmašuje u svojoj dual-mono konstrukciji. Unosi se proširuju i na digitalne i analogne audio opcije, ali on nije samo veliko nagrađeno pojačalo: on je također brz i spretan, pušta glazbu velikom brzinom i preciznošću, a da ne spominjemo mnoštvo detalja. Ako želite imati pojačalo u jednoj kutiji i vrhunske performanse, taj model je za Vaše potrebe.
Kombinirajući elektroniku koja se obično nalazi u odjeljcima visokog kraja u jednoj šasiji, M8xi je bolji od zbroja njegovih dijelova koji nadmašuju komponente u mnogo višim cjenovnim rangima.
Čista veličina i dojam kabineta dopunjuju visoke rezultate. Fina završna obrada i pažnja na detalje odražavaju ekstremno niska izobličenja.
Razine učinkovitosti izlazne faze su povećane, što daje oko 10% više snage za sličan napon napajanja.
Cijela faza pokretača je čista A klasa. Rezultirajuća mjerenja izobličenja su niža od 0,005% u rasponu zvučnih frekvencija, s jedva mjerenim promjenama od 10 kHz do 50 kHz. Izuzetno postignuće i potvrda dizajna sklopa i PCB izgleda.
M8xi daje zvuk bez napora i fluidno. Glazba velikih razmjera ima dubinu i širinu uparene s nevjerojatnom dinamičnom prezentacijom.
Zvuči kao vrhunsko malo pojačalo A klase, ali s neograničenim razmakom.
Savršenstvo dizajna i jačine!

1_m8xi-black-front2_m8xi-frontKratki pregled
7,190.00  (54,173.06 kn)
1 EUR = 7,53450 HRKOdaberi opcije
Dodaj na Listu Želja
Dodaj na Listu Želja