DALI

DALI – (Danish Audiophile Loudspeaker Industries) je nastao 1983.g.  iz vodećeg Skandinavskog maloprodajnog lanca audio opreme. Zasnovan je na stajalištu da kupac načešće zahtijeva kombinaciju oblika, veličine, izvedbe i cijene koje postojeći brandovi tada nisu mogli ponuditi. Stoga su se iz DALI-a potpuno posvetili izradi zvučnika sa izvanrednom izvedbom i prirodnim zvukom po konkurentnoj cijeni.
Puni samopuzdanja i inspirirani vjerovanjem da je moguće napraviti jedinstveni DALI zvuk. Baziran na glazbenom realizmu i zvučnom integritetu, s ciljem da ponovno definiraju reprodukciju zvuka.

Danas, sa više od 25 godina iskustva i sa globalnom prepoznatljivošću, možemo  s ponosnom reći da su zauzeli mjesto u zvuku koje nadilazi umjetnost. Inspirirajući glazbu i ljubitelje kina te izazivajući konkurenciju da ih sustigne.

Danas, DALI ima veliku ponudu zvučnika koji zadovoljavaju svaki ukus od cijenovno svijesne CONCEPT serije do zvučnika nenadmašne izvedbe MEGALINE. Sa više od milijun zadovoljnih vlasnika DALI zvučnika diljem svijeta. DALI kupcima omogućuje iskrenije, višenijansno iskustvo slušanja kao i bogatstvo detalja.

Ključni faktor DALI-ovoj nadmoći je ekskluzivna DALI zvučnička jedinica dizajnirana od DALI inženjera u suradnji s stručnjacima iz proizvodnje zvučničkih jedinica iz cijelog svijeta. Zbog jedinstvenih zvučničkih jedinica u mogućnosti su izraditi zvučnički sistem koji može slušatelju dočarati glazbu točno onako kako je to glazbenik zamislio. S velikim zadovoljstvom udahnjuju život u snimljenu glazbu i stvaraju vjerodostojnu iluziju da ste na mjestu događaja, u čast izvođačima i s poštovanjem prema publici.

Stvaranje autentičnog DALI zvuka zahtijeva puno više od strasti za glazbom. A to je konstantno istraživanje iz područja akustike, razvijanje novih tehnologija, osnaživanje njihovih zaposlenika kao i praćenje povratnih informacija od kupaca. Predanost izvrsnosti i iskrenost reprodukcije sjaji u svakom DALI zvučniku.

 

“Music is the art which is most nigh to tears and memory.”

Oscar Wilde

 

“DALI loudspeakers are designed, developed, and produced In Admiration of Music.”

Lars Worre, CEO, DALI A/S, Denmark.

 

 

dali serije hifi zvučnika dali serije hifi zvučnika