Ulica Grada Vukovara 52D, Zagreb

DALI Dobitnici What HiFi? Awards 2018

Osvojiti nagradu od strane jednog od najuglednijih audiofilnih magazina WHAT Hi-Fi? u svijetu audiofila pokazatelj je kvalitete i jačine branda, a Dali ne prestaje pritom iz godine u godinu dokazivati da zaista ima za ponuditi zanimljive „best buy“ proizvode pa je tako dobar omjer kvalitete i cijene pokazao na ovogodišnjem What Hi-Fi Awards 2018., osvojivši nagrade u čak tri kategorije.

DALI OBERON 5 iz nove Oberon serije našao se po prvi puta na What Hi-Fi listi te u kategoriji  stereo zvučnika osvojio nagradu za „Najbolje podne zvučnike u cijenovnom rangu od £500 do £1000“. O kakvom je briljantnom preokretu riječ govore i pozitivne recenzije.

U kategoriji stereo zvučnika našao se i DALI SPEKTOR 2 osvojivši nagradu za „Najbolje standmount zvučnike ispod £200“, a kako What Hi-Fi? navodi Spektor 2 zvučnici nude takvu razinu zabave koju njegovi suparnici ne mogu pružiti.

Treću nagradu i to za „Najbolji soundbar u cjenovnom rangu od £500 do £1000“ u kategoriji Soundbarova već četvrtu godinu za redom odnio je DALI KUBIK ONE što dokazuje da on nije samo soundbar i ekstenzija televizora već sustav sam po sebi.