• Nove boje zvuka | 10000 Zagreb | B. Adžije 31/1 | Tel: 01 233 76 19
Nove boje zvuka

NOVOSTI

YAMAHA TSX 140

 

 

Općenito :

 

Cjelovit kućni audio sustav

Predivan na pogled, TSX-140 donosi pregršt zvukovnih sadržaja u jedinstvenom, kompaktnom i elegantnom uređaju. TSX-140 je jednostavan, sofisticiran i visoko napredan uređaj.

 

Potpuno iskustvo zvuka

 

Sa svoja dva 8 centimetarska zvučnika, bas refleksnim portovima i Yamahinim 15W + 15W digitalnim pojačalom, TSX-140 isporučuje superlativan zvuk i zapanjujuć volumen.
Mi to zovemo “Zvuk Koncertne Kvalitete”, koncept blisko povezan sa Yamahinom dominacijom u svijetu muzičkih instrumenata. Buka i izobličenja su praktički nepostojeći, a usprkos malim dimenzijama, širina stereo slike je izvanredno velika, zahvaljujući “Extended Stereo” sustavu koji je dio Yamahine DSP tehnologije.
Uz to, Yamahin vlastiti “Music Enhancer” softver daje dubinu i uzbuđenje kompresiranom glazbenom materijalu. Na dodir prstom, prednje 3 tipke postaju parameterički ekvilajzer, koji Vam dozvoljava da prilagodite zvuk Vašem osobnom glazbenom ukusu. Kombinacija visoke čvrstoće uređaja i precizno izračunatim pozicijama za smještaj komponenata koje upijaju zvučnu energiju, eliminiraju se neželjene rezonancije i unutarnje refleksije, kako bi se dobio prirodan i topao zvuk.

 

Opsežne mogućnosti povezivanja

 

 

TSX-140 isporučuje novu razinu akustičnih performansi iz kompaktnog i visoko fleksibilnog uređaja. Njegov integrirani CD reproduktor podržava MP3 i WMA  formate a USB povezivost dozvoljava spajanje raznih vanjskih uređaja.  Zbog činjenice da je iPod/iPhone ležište potpuno digitalno sučelje, zvuk ostaje u digitalnoj domeni od ulaza, preko DSP dijela do digitalnog pojačala. Zbog toga nema degradacije audio signala i sve što čujete je - “Koncertna Kvaliteta Zvuka”.
FM radio prijemnik podržava 5 korisnički unaprijed definiranih postavki za svako radijsko područje, a uz to postoji i AUX ulaz za spajanje analognih uređaja na TSX-140.

 

Lakoća korištenja dodirom

 

 

TSX-140 prednjači svojom lakoćom uporabe i funkcionalnošću.
Osim osvijetljene tipke na gornjoj ploči, tri prednje rotacijske kontrole omogućavaju intuitivan pristup izvoru zvuka, preddefiniranim radijskim stanicama, alarmu i ekvilajzeru.
LED indikatori pokazuju koja je funkcija trenutno odabrana, kako bi se omogućilo jednostavno i brzo podešavanje uređaja. Senzor osvijetljenja automatski podešava sve LED pokazivače, kako bi se količina svjetla prilagodila Vašoj okolini.  Štoviše, TSX-140 ima USB mini-B priključak koji omogućava iPod / iPhone sinkronizaciju s računalom dok traje punjenje na integralnom ležištu.
Yamahin IntelliAlarm čini buđenja zadovoljstvom s predizborom pjesama sa priključenog  iPod / iPhone uređaja ili drugog izvora Zvuka, pritom lagano pojačavajući audio glasnoću u visokofrekventnom području.

 

Dizajn inspiriran prirodom

 

Inspiriran bojama tradicionalnih glinenih posuda, te pigmentima koji dolaze od zemljanih tonova, TSX-140 je dostupan u tri završne boje koje izgledaju potpuno prirodno, a to su crvena, siva i crna boja.
Ove boje su izabrane kako bi se uređaj uklopio u suvremeni stil života, dok čini suptilnu, ali čvrstu tvrdnju stila. Osim toga, s mjestima za montažu samo na baznoj ploči, TSX-140 čini vizualno ugodan doprinos kućnom okruženju iz svih kutova.

 

Podržani iUređaji

Podržani iPhone uređaji : iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4
Podržani iPod uređaji : iPod classic, iPod nano(2G - 6G*), iPod touch
* Daljinski upravljač za 6. generaciju iPod nano uređaja je ograničena na naprijed / natrag / play / stop / pause / ponavljanje / shuffle funkcije.

 

 

 

MPC: 2.490,00 kn

 

Maximum Power Output 15W + 15W
Alarm Functions Alarm Yes
Snooze Yes
Sleep Yes
Alarm Modes Beep Yes
Source Yes
Source + Beep Yes (Source: iPod, Radio, CD or USB)
Aux In Input Connector 3.5mm stereo-mini jack
iPod/iPhone Supported iPod iPod classic, iPod nano (2G-6G*), iPod touch *Remote control for 6th gen iPod nano is limited to forward/rewind/play/stop/pause/repeat/shuffle
Supported iPhone iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4
iPod/iPhone USB Sync Yes (via USB mini-B connection)
CD Audio CD, MP3, WMA
USB MP3, WMA
Input Connector 3.5mm stereo-mini jack
FM/AM Tuner Yes
Preset memory 5x FM, 5 x AM
Colors Black, Brick, Gray
iPod Charging Yes
Remote Control Yes (Card Type)
Speaker System Type Integrated Speakers with Bass Reflex Port
Woofer Dual 3-1/8" full-range drivers
Product Dimensions (W x H x D) 15-3/4" x 7-1/8" x 5-3/8"
Product Weight 7.1 lbs.
Shipping Dimensions (W x H x D) TBD
Shipping Weight (lbs.) TBD

 

 

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/desktop-audio/tsx-140__u/?mode=model

 
- - -

. Ispiši stranicu