Slušalice

Odaberite kategoriju:

HD URBANITE GALAXY

Novi izbor za velik zvuk, dubok bas, i urbani stil u pokretu.

HD MOMENTUM WIRELESS AE II

Profinjeni stil i zvuk.

HD MOMENTUM WIRELESS AE II

Profinjeni stil i zvuk.

HD 600

On-ear slušalice za prave audiofile, pružaju najčišći stereo zvuk.

HD 598

Potpuno audio iskustvo zajedno s odličnom udobnošću odlika su ovih over-ear slušalica.

PC 8 USB

Cjenovno dostupne PC 8 USB slušalice s USB zvučnom karticom

PC 7 USB

Cjenovno dostupne PC 7 USB slušalice podržavaju posebno jednostavu USB plug and play tehnologiju.

PC 3-CHAT

Cjenovno dostupne slušalice PC 3 CHAT su ekstremno lagane za sate i sate razgovora.

PC 373D

Sennheiserove PC 373D slušalice su visokokvalitetne otvorene akustične slušalice za gamere koje donose potpuno iskustvo 7.1 Dolby Surround Sound-a i kristalno čistu komunikaciju u igri zahvaljujući kvalitetnom mikrofonu s otkazivanjem vanjske buke. Uključuje Surround Dongle i snažan PC software savršeno dizajniran za iskustvo kompetitivnog i sveobuhvatnog igranja, te za slušanje glazbe.

PC 36

Stereo USB slušalice s 3 u 1 kontrolom.

PC 26

Jednostavno upravljajte internet pozivima s ovim jednostranim i laganim slušalicama koje sadrže kontrolu poziva, volumena i gašenja mikrofona. Integrirana zvučna kartica poboljšava kvalitetu gdje god se nalazili.

PC 230

Lagane multimedijske slušalice za zvučnu zabavu

PC 21-II

Ekstremno lagane slušalice za jedno uho omogućuju čistu internet glasovnu komunikaciju, zahvaljujući premium zvučniku i mikrofonu s otkazivanjem buke. Također sadrže udobnu ručku za glavu.

 

GSP 350

Najbolje igre ionako vas odvedu na avanturu u novi svijet uzbuđenja, ali kada ćete htjeti još dublje ući u igru, željet ćete Sennheiser slušalice GSP 350. Ove slušalice dostavljaju potpuno iskustvo za PC gamere zahvaljujući Sennheiserovoj visokokvalitetnoj akustičnoj tehnologiji i nevjerojatnim 7.1 Dolby Surround zvukom. GSP 350 daju vam ulaz u  novu razinu realizma u igri.

GSP 300

Sennheiseove slušalice GSP 300 su ultimativna nadogradnja za gamere koji su spremni za sljedeću razinu: Ultra udobna memory-pjena na ulošcima za uši osigurava akustični doživljaj "na nivou", dok mikrofon s kvalitetnim odbijanjem buke minimizira pozadinske zvukove dopuštajući vam da se potpuno posvetite igri. 

MM 450-X TRAVEL

Ako često putujete, ove slušalice su za vas. Koristite ih žično ili preko Bluetooth-a za pozive i glazbu u bilo kojoj situaciji, čak i u letu. Nevjerojatan zvuk i potpuna kontrola su vam nadohvat ruke.