Myryad

MYRYAD

Izrada pojačala koje dobro zvuči, ili bilo kojeg hi-fi proizvoda, zahtijeva obraćanje pozornosti na mnoge detalje. Ako se samo jedna značajka predvidi to može pretvoriti izvanredan proizvod u osrednji. Dizajner mora uvijek biti usredotočen na proizvod kao cjelinu, a ne fokusirati se previše na 'najdraže' područje.

Oprezni i precizni inženjering može vas odvesti 90% do vrhunskog dizajna i bez njega dizajn neće uspjeti. Ali zadnjih 10% je ono što razlikuje najbolje Hi-Fi proizvođače. Iskustvo i duboko razumijevanje kritičnih aspekata izvedbe pojačala, donosi najbolje sklopove i fizički izgled. I opet je važno gledati proizvod kao cjelinu.

Pojačalo i njegovo napajanje su jedan proizvod - i moraju biti osmišljeni kao takvi. Konačna obrada za tonski balans, muzikalnost i dočaravanje pozornice, koja razlikujete najbolja pojačala, mogu biti pod utjecajem vrste i kvalitete komponenti koje se koriste. Iako primarna specifikacija svih komponenti mora zadovoljiti zahtjeve inženjera, to još uvijek ostavlja mnogo mogućnosti odabiru dizajnera. Na primjer, Myryad upotrebljava precizne metal film otpornike i polipropilenske kondenzatore - čak i u svojim ulaznim proizvodima.

Uporaba, dijelova kao što su ovi omogućava značajan doprinos otvorenom i transparentnom, a ipak toplom i glazbenom zvuku kod svih Myryad proizvoda. Ova filozofija dizajna jednako se primjenjuje na sve Myryad proizvode, od najjeftinijeg do najskupljiih zbog čega izgledaju i zvuče lijepo.

 

 

 

Pregled svih proizvoda Cjenik